Nyheter

Bäst utländska bettingsidor inför VM

VM i Qatar 2022 närmar sig med stormsteg och trots att det är ett kontroversiellt mästerskap går det inte att komma ifrån att det finns massor av odds och betting att upptäcka. För svenskar som är bosatta utomlands finns det många utländska bettingsidor inför VM att utforska.

Men vad är det egentligen som kännetecknar om ett spelbolag är bra för just Fotbolls-VM? Vi reder ut vad som krävs för bästa utländska bettingsidor inför VM.

Tre olika sorters odds på VM i Qatar

Inför VM i Qatar 2022 finns det tre olika sorters odds att upptäcka. De bästa spelbolagen utan licens erbjuder ett bra utbud på samtliga kategorier. Det handlar om långtidsspel (outrights) inför VM, pre game betting på matcherna under turnerings gång samt live betting där du spelar på pågående match.

Långtidsspel kan vara underhållande

Många tycker om att spekulera inför premiären av ett Fotbolls-VM. Detta VM kanske inte bjuder på den sexigaste premiären då det är Qatar – Ecuador som gör upp i första matchen som spelas 20 november.

Långtidsspel kan handla om odds på den totala vinnaren av VM. Men också odds på varje individuell grupp där du kan spela på vem som tar sig vidare från grupperna vilket de två bästa lagen från varje grupp gör. Du kan också spela på individuella nationer och hur långt de tar sig samt på enskilda spelare som vem som gör flest mål, flest assist, vinner MVP eller turneringens bästa unga spelare.

Pre game betting är vanligast

Hos spelbolagen är det helt klart pre game betting som är vanligast. Detta är traditionella odds där du spelar på enskilda matcher. En VM-match hos de bästa utländska bettingsidorna har som regel över 500 marknader. Det kan handla om allt från traditionella marknader som antal mål, 1X2, målskytt och mycket mer.

Eftersom VM är peaken av alla sportevenemang är det galet med odds som finns tillgängligt. Inte många turneringar, om ens någon, har fler odds på de olika matcherna. Det gör fotbolls-VM till det optimala mästerskapet för betting och odds.

Live betting ger mer spänning

Under samtliga matcher, från premiären den 20 november till finalen den 18 december, kommer du att kunna oddsa live på VM 2022. Det blir en helt annan spänning när du oddsar live. Du kommer då att få flytande odds i realtid vilket ger mer action.

Dessutom ges unika marknader i din betting på fotbolls-VM när du spelar live. Du kan oddsa på vem som blir nästa målskytt, i vilken minut nästa mål kommer eller vilket lag eller spelare som får nästa gula eller röda kort.

Galet med oddsbonusar under VM hos utländska spelbolag

Hos svenska spelbolag är det maximalt tillåtet med en bonus per spelare och licens. Det innebär att det inte direkt finns några särskilda bonusar under Fotbolls-VM hos svenska spelbolag. Hos utländska spelbolag är det precis tvärtom.

Här finns det massor av olika oddsbonusar att upptäcka för dig som spelare. Du kan exempelvis ta del av en spelupplevelse som innebär att du kan njuta av boostade odds på flera matcher. Riskfria spel är också möjligt hos bettingsidor utan svensk licens till befintliga medlemmar. Spelbolagen slåss med näbbar och klor om punters under VM och detta är något du kan utnyttja genom att hitta flera bra bonusar.

Brasilien är favoriter under VM 2022

Tittar vi på oddsen inför VM 2022 är det Brasilien som är favoriter att vinna turneringen. De har ett otroligt starkt lag och ser livsfarliga ut. Brasilien har vunnit flest VM-guld av samtliga nationer med sina fem guld. Fyra guld har Tyskland och Italien men av dessa två nationer är det bara Tyskland som spelar VM.

Nationerna som förväntas utmana Brasilien är Tyskland, Frankrike, England, Argentina, Nederländerna, Kroatien och Belgien. Den 18 december får vi svaret på vem som vinner Fotbolls-VM 2022 i Qatar.