Nyheter

Lansering av nästa generations batterikärnborr vid Bauma 2022

Med DM 1 PACE utökar Husqvarna Construction sitt erbjudande till kunder som behöver batteridrivna produkter för att utföra de tunga jobben. Detta inkluderar den nyligen utvecklade batterikärnborren, som drivs av Husqvarnas eget batterisystem PACE.

– Efterfrågan på elektrifierad utrustning växer inom många av våra segment och marknader. Vår prisbelönta K 1 PACE högeffektskärare har banat väg och visar de möjligheter vi har för att stödja våra kunder i övergången till en resurssmart ekonomi med låga koldioxidutsläpp. Det har tagits emot mycket väl av våra kunder, säger Joe Taylor, Senior Director, Global Product & Service Management på Husqvarna Construction.

Laddad med möjligheter

Med i-serien och PACE-systemen erbjuder Husqvarna Construction två egna batterilösningar. Bauma 2022 i Tyskland kommer att ge en fantastisk möjlighet att upptäcka dessa, såväl som Husqvarna Constructions senaste serie av batteri- och sladdmaskiner. Husqvarna Construction kommer också att visa upp ett antal nya batteriprodukter vid sin monter för världens största mässa för anläggningsmaskiner.

– Vi kommer att presentera ytterligare utrustning på vårt PACE 94 V batterisystem, batterikärnborren DM 1 PACE och stoftavskiljaren DE 120 PACE, två kraftfulla maskiner som gör PACE-systemet till ett starkt alternativ för kunder som föredrar att arbeta med mobilitet av sladdlös utrustning med nollutsläppstänkande på en byggarbetsplats, fortsätter Joe Taylor.

– På sätt och vis speglar vår närvaro och nya introduktioner på Bauma 2022 de samhällsutmaningar som byggbranschen i stort står inför, där hållbarhet är en integrerad del i all vår produktutveckling under lång tid. Lika viktigt är att vi, som en totallösningsleverantör och partner med lokal närvaro över hela världen, kan stödja ett mycket brett spektrum av våra kunders nuvarande och framtida behov, säger Joe Taylor.

– Vi är här för att stödja våra kunder i att forma framtiden, morgondagens stadsmiljöer byggs av proffs och deras framgång är vår. Det gör vi genom att kombinera vår passion för innovation och hållbarhet. Vårt engagemang omfattar många aspekter som ligger oss varmt om hjärtat och nyckeln till våra kunder; hälsan och säkerheten för dem som använder vår utrustning, premiumkvalitet, effektivitet, produktivitet och – slutresultatet levereras samtidigt som miljöpåverkan minimeras, avslutar Joe Taylor.