Nyheter

Ny kvalitetshandske för yrkesproffs

TEN Protection utökar sitt sortiment av kvalitetshandskar för yrkesproffs med modellen TP Sense. 

Den nya handsken passar ett brett spektrum av branscher och arbetsuppgifter inom bygg & anläggning, transport och industri/verkstad. TP Sense är en tunn och smidig arbetshandske i sömlös nylon/spandex med ventilerande ovansida för bättre komfort. Handsken har en 2-lagers doppning i nitril och nitrilskum för bra grepp även i blöta och oljiga miljöer. Nitril som material är både oljeresistent och vattentätt. Storlekar finns från 7 – 11.

– TP SENSE är en ny modell som kompletterar övriga sortimentet och vi har nu ett bra urval för många olika situationer och arbetsuppgifter, säger Dan Trum, VD på Ten Protection.

Alla handskar från Ten Protection är testade och CE-märkta och kan beställas från parvis upp till större volymer, vilket är något som uppskattas hos både små och stora kunder med många olika arbetssituationer, storlekar och personliga behov.

TP SENSE finns i lager och kan beställas online hos www.tenprotection.se