Nyheter

Structor växer och rekryterar ny delägare

Titti Öhrstedt och Gustav Litsfeldt har anslutit till Structor Projektledning Uppland AB. Titti kliver in som delägare i bolaget och kommer närmast från Bjerking i Uppsala. Gustav kommer närmast från Projektengagemang i Uppsala.

Structor Projektledning Uppland AB är ett specialistbolag inom Structorgruppen med inriktning mot byggprojektledning. Gustav Litsfeldt och Titti Öhrstedt bidrar till att ytterligare stärka bolagets kompetens inom projektstyrning för bygg- och anläggning.

Titti Öhrstedt har drygt 20 års erfarenhet som projektledare inom bygg- och anläggningsbranschen, och har även jobbat i England med stora projekt. Gustav Litsfeldt har närmare 8 års erfarenhet som bygg- och projektledare från konsult och entreprenörsledet.

– Det känns jättekul och spännande att ta klivet till Structor. Jag har haft förmånen att få jobba med många olika projekt under min karriär, både i Sverige och utomlands. En erfarenhet som jag hoppas kunna dela med mig av till både kollegor och kunder, säger Titti Öhrstedt, ny delägare och projektledare på Structor Projektledning Uppland AB.

– Att få jobba i ett starkt team med mycket kompetens och både mindre och större projekt, var det som lockade med Structor. Jag gillar konceptet med flera mindre bolag som är självständiga, men som samtidigt kan stötta varandra, säger Gustav Litsfeldt, projektledare Structor Uppland AB.

– Vi noterar en stadig efterfrågan på våra tjänster och är mycket glada över att Titti och Gustav har valt att ansluta till oss. Bolaget får nu ytterligare kompetens inom projektstyrning av utredning, projektering, upphandling, produktion och avlämnande, säger Per-Erik Knapp, vd för Structor Projektledning Uppland AB.