Nyheter

GBJ Bygg förvärvar byggbolag i Skara

Det är nu klart att GBJ Bygg förvärvar Skarab, ett byggmästarbolag med 16 anställda, verksamma i Skara med omnejd. Verksamheten kommer att fortsätta med samma inriktning som tidigare och utvecklas tillsammans med de tidigare ägarna, Peter Tapper och Björn Jonsson.

Fredrik Dahlström, VD för GBJ Bygg Väst:

– Det är fantastiskt roligt att få växa med ett företag som Skarab, vars företagsanda i mångt och mycket liknar den vi har inom GBJ Bygg. Det här är ett företag med medarbetare som håller yrkesstolthet och personligt engagemang riktigt högt. Förvärvet är en viktig del av vår satsning i Skaraborg och jag ser verkligen fram emot att fortsätta denna resa tillsammans med medarbetarna på Skarab.

Skarab startade i Växjö för över 70 år sedan och är idag ett byggbolag med drygt 250 anställda och kontor på fem orter.