Nyheter

Allt du behöver veta om rumsbokningssystem

Mötesrum är ofta en av de stora utmaningarna för den som arrangerar möten. Att hitta ett lämpligt rum, med tillräckligt med plats för alla deltagare och samtidigt ha koll på catering och utrustning kan vara en stor utmaning. Men det finns hjälp att få! 

Vill du enkelt kunna hantera dina mötesrum? Då ska du välja ett rumsbokningssystem. Via systemet får du en översikt över vilka deltagare som är tillgängliga och du kan boka ett passande rum och lägga till catering och utrustning. Du kan också informera receptionen om besökare och fakturera dem direkt. Allt i samma flöde! Detta är ett effektivt sätt att hantera mötesrum och du slipper klura på alla detaljer. Testa ett rumsbokningssystem idag!

Förenklar vardagen

Rumsbokningsystemet gör det enklare för dig att hantera dina mötesrum. Det är en webbtjänst som ger dig tillgång till överblickande information om olika mötesrum och om de är bokningsbara. Du kan även se deltagarnas tillgänglighet, boka ett mötesrum, lägga till catering och utrustning, informera receptionen om besökare samt fakturera ditt kostnadsställe. Allt i ett och samma flöde!

Fördelar med rumsbokningssystem

Ett rumsbokningssystem gör det enklare för dig som är ansvarig för möten. Tänk dig allt i ett och samma flöde. Bokning av mötesrum, deltagares tillgänglighet, catering och utrustning. Inför ditt nästa möte.

Rumsbokning på dina egna villkor

Har du ett spontant möte? Boka ett rum direkt. Är du inte inne på kontoret? Boka dina möten och rum när du är på språng, i din telefon. Boka rum var som helst och när som helst. Hur enkelt som helst.

Smidigare arbetsdagar och du får mer gjort

Fokusera på ditt jobb och att ha givande möten istället för att lägga din värdefulla tid på att hitta och administrera rum.

Planera smartare och förstå tillgängligheten

Du har en klar överblick och statistik över din arbetsplats. Detta ger dig  insikter kring hur den faktiskt används.

Sparar tid

Det beror på att alla snabbt och enkelt kan se vilka konferensrum som är upptagna och vilka som är lediga. Detta gör det lätt att se när ett möte kan hållas beroende på vilka konferensrum som är lediga.

Bättre möten

I ert rumsbokningssystem behöver ni bara lägga in en maxlängd på mötet. På så sätt tvingas era medarbetaren att använda tiden mer effektivt och inte spendera den med att diskutera onödiga saker. Mötena håller sig till saken vilket alltid är en fördel inom ett företag.

Sparar pengar

Den första är att era medarbetare inte kommer att sitta på onödiga möten. Rumsbokning systemet ser till att de möten som hålls är de nödvändiga och de hålls korta.