Nyheter

ChromoGenics levererar dynamiska glas till kontorsfastighet i Tyskland

ChromoGenics erhåller ny beställning av ConverLight® Dynamic på ca 0,3 MSEK för leverans i slutet av maj.

Beställningen innehåller en leverans av dynamiska glas till en kontorsfastighet i Tyskland.

Affären sker i nära samarbete med samarbetspartners från den tyska glasbranschen. ChromoGenics tar därmed nästa steg i sin strategi att fokusera på leverans av dynamisk folie samt relaterade styrsystem. Bolagets samarbetsparters ansvarar för glasleveranser, IGU-tillverkning, insättning i ramar och installation i fastigheten.

– Vi är mycket glada för förtroendet från vår första tyska kund och våra lokala samarbetspartners. Vi går nu från ord till handling och börjar förverkliga vår strategi med målet att fokusera vår verksamhet på utveckling och tillverkning av dynamisk folie samt relaterade styrsystem. Detta möjliggörs av ett nära samarbete med kompetenta partners på den lokala glasmarknaden. Det är inspirerande för alla på ChromoGenics att kunna bidra till minskad klimatpåverkan och förbättrad inomhusmiljö för fastighetsägare och hyresgäster, säger Fredrik Fränding, vd på ChromoGenics.