Nyheter

Ny vd för Structor Akustik

My Broberg tillträdde som ny för vd för Structor Akustik den 1 maj och tar därmed över uppdraget efter Kristoffer Fristedt. My är delägare sedan 2017 och har varit verksam i bolaget som konsult och specialist sedan 2012.

Structor Akustik AB är ett bolag inom Structorgruppen, som startade upp under 2008. Bolaget är ett av Stockholmsregionens största akustikbolag med ett 15-tal specialistkonsulter som arbetar med projekt i hela landet, för både offentliga och privata kunder med mät- och utredningsuppdrag för ljud och vibrationer.

– Jag är oerhört stolt över kompetensen, engagemanget och det goda samarbetet som finns i vår medarbetargrupp. Nu växlar vi upp och satsar särskilt på nya metoder och tekniker som skapar ännu mer nytta för våra kunder. Vi har många intressanta och roliga projekt och välkomnar fler konsulter som vill växa med oss, säger My Broberg, tillträdande vd för Structor Akustik AB.

Kristoffer Fristedt varit vd i bolaget sedan 2016 och lämnar sitt uppdrag p.g.a. flytt till annan ort.

– Jag är tacksam för förtroendet jag haft att leda Structor Akustiks fantastiska medarbetargrupp. Samtidigt är jag glad över att vi har många spännande uppdrag och återkommande kunder som ger oss en stabil lönsamhet. Jag är övertygad om att My kommer leda bolaget med framgång mot framtiden, säger Kristoffer Fristedt, avgående vd Structor Akustik AB.

– Jag vill tacka Kristoffer för hans goda ledarskap och insatser i Structor Akustik under många år, och vill hälsa My varmt lycka till i hennes nya roll som vd för bolaget, säger Monica Granberg, vd Structor AB och styrelseordförande Structor Akustik AB.