Nyheter

Infobric Group på plats på årets Nordbygg 2022

I monter 07: 11 i Nordbyggs B-hall började det på fredagseftermiddagen att bli dags för tjänsteleverantören Infobric Group att att summera årets mässa Nordbygg 2022.

Infobric – ett it-företag i byggsektorn – levererar digitala tjänster som kopplar upp verktyg och maskiner för att kunna se hur de används.

– Mycket handlar om elektroniska körjournaler.

Det förklarade Fredrik Warg, ansvarig för samarbetet med Infobric Groups partners och återförsäljare, när Svensk Byggtidning på Nordbygg 2022:s sista dag tittade in i företagets monter i B-hallen.

– Vi är här för att en stor del av våra kunder är här. Vi brukar alltid vara här.

Hur har den här mässan, Nordbygg 22, varit?

– Det har varit ett väldig tryckt och ett väldigt stort intresse!

Infobric:s tjänster tar hand om kontrollen av fordon och rörelse när det på hela byggarbetsplatsen.

– Vi styr access till byggarbetsplaten Så att rätt person ska komma in i verktygsboden. Vi kan hålla kontroll i våra system så att du ser att alla underentreprenörer som här har betalat skatt, gått alla utbildningar och uppfyller de säkerhetskrav som krävs.

Ombyggnaden av Slussen i Stockholm – med många inblandade i en trång och på olika sätt känslig miljö – är förmodligen ett av de mest komplexa projekten där Infobric: tjänster kommer väl till pass.

– Ja, där är det mycket…, bekräftar Fredrik Warg.

Varför är ni på Nordbyggmässan och hur har 2022 varit?

– En stor del av våra kunder är här. Vi är väldigt verksamma inom byggnad. Det har varit ett väldigt tryck och ett väldigt intresse. Så det är en väldigt bra plats att vara på!