Nyheter

Sparc Group stärker sin närvaro i Halland inom VVS

Efter fyra förvärv föregående vecka inleder man ny vecka med Sparc Groups tjugosjunde förvärv sedan bolagsstarten 2021. Förvärvet innebär att man stärker sin närvaro inom VVS i Halland.

– Bäkmarks VVS har ett förstklassigt erbjudande i regionen inom VVS och vi är glada att de väljer att vara med på vår gemensamma resa, säger Erik Björklund, VD Sparc Group.

Med nummer 27 på lagtröjan förvärvas Bäkmarks VVS AB av Sparc Group. Det innebär att man under april gör sitt sjätte förvärv och är nu totalt tjugosju bolag sedan starten 2021. Tillsammans projekterar, installerar och optimerar de värme, ventilation, el- tele- och datateknik samt larm, lås och passersystem i Västsverige och Stockholmsområdet.

I och med förvärvet av Bäkmarks VVS AB stärker Sparc Group sin närvaro inom VVS i Halland.

– Det känns inspirerande att få med Bäkmarks VVS inom Sparc Group. Med nya upphandlade projekt ser vi redan en ökad tillväxt framåt för bolaget. Med deras långa erfarenhet och breda sortiment blir vi en stark aktör i regionen inom VVS, säger Erik Bjöklund.

Bäkmarks grundades 2010 och har sedan starten vuxit till drygt 25 miljoner i omsättning. Verksamheten utför stora som små VVS-arbeten och tillhandahåller ett kvalitativt sortiment av värmepumpar samt VVS-artiklar.

– Vår filosofi har alltid varit att bygga bolaget tillsammans med våra medarbetare och sätta människan i fokus. Tillsammans med Sparc Group ser vi stora möjligheter att fortsätta vår resa med att både bygga bolag och människor och på så sätt skapa större affärer säger Michael Bäkmark, VD på Bäkmarks VVS AB.

Om Sparc Group   

Sparc Group erbjuder installationsbranschens mest attraktiva, kompletta och hållbara helhetserbjudande inom VVS, el- tele- datateknik och automation samt lås, larm och passersystem. Med 460 medarbetare är hjärtat i verksamheten och verkar över hela Sverige.