Nyheter

BIFA tecknar nytt avtal med Cramo

Sveriges enda rikstäckande samarbetsbolag för byggnadsentreprenörer, BIFA, förlänger samarbetet med Cramo och tecknar ett nytt inköpsavtal för sina 57 medlemmar. Avtalet innefattar samtliga produkter och tjänster inom Cramos koncept över hela Sverige.

Tack vare gemensamma inköpsavtal och ett aktivt kunskapsutbyte i BIFAs stora nätverk blir det enklare att skapa mervärde för både medlemmar och leverantörer.

– Resultatet blir högre effektivitet, lägre kostnader och långsiktiga relationer som gynnar båda parter, säger BIFAs VD Johan Landberg och fortsätter; ”vi har alltid haft en mycket bra relation med Cramo och vi fortsätter nu att utveckla den till gagn för alla våra medlemmar.

Cramos Key Account Manager Niclas Svanqvist ser fram mot ett fortsatt samarbete.

– Vi är mycket glada och stolta över det nya avtalet, och ser fram emot att fortsätta vara en aktiv partner till BIFA. Som rikstäckande aktör har vi bra förutsättningar att finnas nära samtliga medlemmar i BIFA. Vi investerar även stort i vår produktflotta. En del som utvecklas snabbt är vårt Eco Choice sortiment, där vi erbjuder en el, batteri och hybriddriven maskinflotta. Detta kommer att hjälpa många medlemmar i sitt arbete med att minska sina klimatavtryck. Utöver maskiner så erbjuder vi även ett brett utbud av tjänster och digitala verktyg som ger oss bästa möjliga förutsättningar för att skapa säkra, hållbara och effektiva arbetsplatser tillsammans.