Nyheter

För en smart och hållbar framtid

Zynkas rikstäckande ramavtal med Peab för digital processledning & BIM-samordning förnyas till 2023 och det framgångsrika samarbetet fortsätter.

Genom att leverera skräddarsydda digitala BIM processer och tekniskt ramverk kan Zynka understödja och säkra ett större mervärde, säkrare kvantifiering och högre effektivitet för Peab.

– Med det fina förtroendet från Peab sedan många år så är jag otroligt glad och stolt över att vi på Zynka får fortsatt tillit att driva BIM-relaterade frågor i en så driven och kompetent organisation som Peab. Jag är övertygad om att vi tillsammans har flyttat branschen framåt och kommer fortsätta göra det i våra framtida projekt, säger Joakim Karlsson, Area Manager Göteborg, Zynka Group.

Sedan 2016 har Zynka arbetat nära Peab i flera framgångsrika projekt och utvecklat deras digitala processer. Platinan, ett nyckelprojekt i Göteborg, i vilket Zynka varit med från tidigt skede och fortsatt arbetar nära kund för att optimera produktionen, säkerställa relationshandlingar och processer samt ta fram nya arbetssätt där modellen är i centrum.

Fler projekt tillsammans med Peab är bl.a Blackevägen; ett skolprojekt i Göteborg med fokus på att säkerställa att kravställningen från lokalförvaltningen efterlevs enligt modell, Smedjan; kontorshus om 20.000kvm med fokus samordning och kravställning och Kasernen 1; produktion av bygghandlingar och övergripande samordning för bostäder med fokus kontroller av processer, optimering och mängdning samt implementation av data.

Den spännande resan fortsätter med många viktiga projekt.

Foto: Peter Steen