Nyheter

XMReality tecknar ramavtal för Social Housing i Storbrittanien

Procurement for Housing (PfH) och XMReality har tecknat ett ramavtal för leverans av XMReality Remote Guidance. Tillgång till Remote Guidance har efterfrågats av PfHs medlemsorganisationer och är nu en katalogprodukt.

PfH är ledande inom Storbritanniens ekonomiskt överkomliga bostäder, så kallad social housing, kända för det värde de hjälper sina medlemmar att skapa från ramavtal med underleverantörer.

Deras 1000+ medlemsorganisationer förvaltar tillsammans över 3,9 miljoner fastigheter. Alla PfH-medlemmar har tillgång till en rad inköpstjänster inklusive dedikerade ramverk som erbjuder bästa värde från marknadsledande leverantörer, som XMReality nu kommer att vara en del av.

Målet för PfH är att erbjuda lösningar utformade för att hjälpa medlemmarna att sänka kostnader, öka kontrollen, transparensen och effektiviteten.

– Denna upphandling är ett tydligt bevis på värdet, trovärdigheten och kvaliteten hos vår produkt. Avtalet ger oss tillgång till många aktörer inom branschen. Avtalet som sådan garanterar inga beställningar, men alla 1000+ medlemmar kommer att ges tillgång till vår tjänst via ramavtalet, säger Andreas Jonsson, Chief Business Development Officer XMReality. Det typiska användningsområdet är en central fastighetsservice som snabbt hjälper en hyresgäst i lägenheten utan att behöva åka dit.

Om XMReality Remote Guidance™

XMRealilty Remote Guidance är ett AR-verktyg som möjliggör kunskapsdelning med hjälp av tal, gester, pekare, stillbilder med någon som befinner sig på ett helt annat ställe. Det inkluderar:

En unik ’hands-overlay’ teknik som innebär att man kan guida en annan person på distans, som om man vore där

Web portal för att skapa team, administrera användare samt mäta användning

Integrationsmöjligheter genom öppna API:er (Application Programming Interfaces) för klienter