Nyheter

Ny försäljningschef på Anebyhusgruppen

Stefan Carlsson är Anebyhusgruppens nya försäljningschef för styckehus. Han kommer närmast från en säljroll inom bolaget och har bred erfarenhet av försäljning genom både ledande och operativa befattningar.

– Jag känner mig stolt och ödmjuk inför den här uppgiften. Anebyhusgruppen är inte bara ett företag med en stark position på marknaden utan också ett företag som är i ständig utveckling. Jag ser mycket fram emot att vara en del av Anebyhusgruppen resa och bidra med mina kunskaper och erfarenheter för att fortsätta bygga på och stärka vår försäljningsorganisation, säger Stefan Carlsson, ny försäljningschef på Anebyhusgruppen.

Den 6 december börjar Stefan Carlsson som ny försäljningschef för styckehus på Anebyhusgruppen i Åseda. Han kommer närmast från en säljroll inom bolaget, där han nu växlar upp och axlar rollen som försäljningschef. Han har tidigare arbetat som bland annat försäljningschef på Hjältevadshus och säljare på Eksjöhus, vilket har gett honom en bredd i samlade erfarenheter efter 15 aktiva år i branschen.

– Det känns riktigt bra att vi nu stärker upp vårt försäljningsteam med Stefan. Tillsammans ska vi nu förverkliga många husdrömmar och stärka Anebyhusgruppen både som bolag och varumärke. Det ser jag och resten av företaget väldigt mycket fram emot, säger Ann-Louice Windblixt, affärsområdeschef för styckehus på Anebyhusgruppen.

Efterfrågan på småhus fortsätter att öka i Sverige. Under pandemiåren 2020 och 2021 har Anebyhusgruppen både hunnit med att sätta nytt försäljningsrekord och öka sin marknadsandel på styckehusmarknaden.

– Vårt fokus framåt är att skapa ett attraktivt och tydligt erbjudande till den svenska småhusmarknaden, som stärker både lönsamheten och varumärket Anebyhus, säger Stefan Carlsson.