Nyheter

Erik Malm ny vd på IsoTimber

Med en unik prefabricerad husstomme av trä, och dess starka miljö- och hållbarhetskvaliteter, så är bolaget i ett fantastiskt marknadsläge.

Fastighets- och byggbranschen ställer om för att bygga ett långsiktigt hållbart samhälle där IsoTimbers stomme har en viktig roll att fylla.

– Bolaget är i en uppskalningsfas där styrelsen bedömer att Erik Malm är rätt person att förstärkt implementera bolagets affärsstrategi och växla upp verksamheten mot större projekt. Erik har mer än tjugo års erfarenhet inom utveckling av sälj- och bolagsledning, både genom egen erfarenhet och som utbildare inom detsamma. Närmast kommer han från Frösökompaniet där han återkommande har utbildat ett flertal koncerner i regionen,  säger Janina Östling, styrelseordförande.

– Det är ett spännande bolag med mycket kompetent personal som jag verkligen ser fram mot att jobba med, säger Erik Malm, tillträdande vd.

– Vi vill tacka Håvard Jegerstedt som under sina fyra år alltid arbetat hårt och med mycket stort engagemang. Han har med begränsade resurser tagit bolaget från start-up till att nu vara redo för scale-up, t ex genom väl utvecklade arbetsprocesser som ger trygga leveranstider och nöjda kunder. Det är styrelsen mycket nöjd med, förmedlar Janina Östling.