Nyheter

Cheflöst företag utmanar installationsbranschen i Halland

Facebook
LinkedIn
Twitter

Efter årsskiftet startar KiWi upp verksamhet i Varberg. Bolaget påbörjade sin resa i Göteborg 2019 och nu tar vi nästa steg till region Halland. KiWi kommer att etablera verksamheter inom VS och Ventilation. Målsättningen är att skapa bästa möjliga inomhusklimat för hallänningarna samtidigt som det finns ett övergripande mål att bespara energi i samhället.

– Halland har hittills varit en outforskad mark för KiWi och detta blir en satsning för oss i en ny region. Vår förhoppning är att vi kommer kunna skapa nya arbetstillfällen och vara en arbetsgivare med ett nytänkande arbetssätt och organisationsmodell. Vi vill växa tillsammans med rätt människor som delar vår filosofi och tankesätt kring företagande. I Halland har vi hittat dessa entreprenörer som vill bli en del av KiWi och utveckla affärer och människor. Vi är så glada över att kunna starta vår resa i Halland samt att få bli en del av företagandet i regionen, säger Terese Tapper.

KiWi bedriver verksamhet i Göteborg med omnejd inom VS, Ventilation och Energi. Bolaget har idag 40 medarbetare i Göteborg. Företaget arbetar efter att vara en självstyrande organisation utan chefer med inspiration från Teal-filosofin.

Lyssna in Tealpodden för lära mer om Teal: 

https://www.tealpodden.se/podc…

KiWi startade i Göteborg hösten 2019 med visionen att bli ett installationsbolag som på ett nytänkande sätt bygger långsiktigt lönsamma relationer. Vi är verksamma inom installationsbraschen med kunskap inom följande discipliner; Ventiliation, VS och Energi. ”Vi skall utmana branschens processer och med viljan att utveckla både människa & projekt till att bli sitt allra bästa”