Nyheter

Venn Consulting storsatsar i Örebro

Venn Consulting fortsätter sin tillväxtresa och förstärker ytterligare i Örebro med fem medarbetare och kompletterar med kompetenser inom VVS och El och blir därmed en ny aktör i Örebro.

Nu satsar Venn i Örebro och utökar med kompetenser inom VVS och El vilket innebär att byggherrar, entreprenörer och fastighetsägare nu har en ny aktör i regionen att vända sig till för projektering, projektledning, projekteringsledning, utredningar, kalkyler och BIM-hantering.

Inom VVS börjar fyra medarbetare och en inom El, de är alla väl etablerade på marknaden. I och med detta har vi kompetens inom skolor, kontor, kommersiella fastigheter, industri och bostäder.

– Detta känns fantastiskt bra att vi nu blir en komplett leverantör till entreprenörer och fastighetsägare. Vi fortsätter vår resa att bygga ett värderingsstyrt bolag som gör skillnad och har fokus på medarbetare och kunder. Jag är oerhört stolt över det vi åstadkommit och alla medarbetare som gör detta möjligt, säger Patric Kjellin, VD.

Venn Consulting startades med en enkel tanke, går det att bygga ett framgångsrikt konsultbolag genom att sätta medarbetarna i främsta rummet? Med tydliga värderingar som Jämställt, Inkluderande och Hållbart har bolaget lyckats attrahera engagerade medarbetare, samarbetspartners och nyfikna kunder från hela Sverige. Vi tror på Samverkan och att överbrygga geografiska begränsningar och att hålla levande relationer mellan hubbarna.

Venn Consulting, ett medarbetarägt konsultbolag inom samhällsbyggnad och industri med verksamhet i hela Sverige. Namnet Venn kommer från venndiagram och idén om att spännande saker händer när personligheter, kompetenser och idéer möts.