Nyheter

Mängdberäkna bruk med Bemix nya digitala brukskalkylator

För att underlätta mängdberäkningen av expanderbruk och lagningsbruk till ett projekt lanserar nu Bemix sitt senaste digitala verktyg, Brukskalkylatorn. Företaget har utvecklat kalkylatorn för att hjälpa sina kunder att på ett enkelt sätt räkna ut hur många säckar bruk som behövs.

I Brukskalkylatorn väljer man antingen form och mått för gjutningen eller fyller i totala volymen. Direkt får man fram antalet säckar för vald produkt. Verktyget finns tillgängligt på företagets hemsida.

Brukskalkylatorn är det senaste digitala tillskottet som Bemix har utvecklat. Sedan tidigare finns även en komplett e-handel för avtalskunder och man har även tagit fram flera rörliga instruktionsfilmer: Animerade 3D-filmer som steg för steg visar hur man använder företagets maskiner.

– Vår satsning på digitala verktyg, så som Brukskalkylatorn, har ett klart syfte och det är att underlätta för våra kunder. Med Brukskalkylatorn kan man enkelt och snabbt få fram rätt mängd bruk till sitt projekt. Verktyget ger våra kunder professionell hjälp, direkt i mobiltelefonen, surfplattan och på datorn, säger Karin Pettersson VD Bemix.