Nyheter

Nanoleaf lanserar Elements – ljuspaneler i träimitation

Nanoleaf, branschledande inom smart och innovativ belysning, lanserar “Elements”, hexagonformade ljuspaneler i träimitation. Nanoleaf Elements är flexibel och för samman skräddarsydd inredningsdesign med personlig smart belysning.

De tunna hexagonformade modulerna i realistisk träimitation kan smidigt sättas ihop i valfri kombination och låter dig skapa en unik upplevelse i valfritt utrymme.

Framtagen för att vara estetiskt tilltalande, tänd som släckt.

Elements är inspirerat av naturen, där varje enskild panel har en unik yta med varierande träådringar. Panelernas tidlösa, neutrala ton har noga utformats för att belysningen sömlöst ska passa i alla hem, oavsett stil. Genom att arrangera de ultratunna hexagonerna enligt den design du önskar, kan du skapa en unik, geometrisk konstinstallation på din vägg. Din design fäster du enkelt på väggen med den dubbelhäftande monteringstejpen som följer med.

Den verkliga magin börjar när Elements tänds

Slå på Elements för att låta ett mjukt och dynamiskt ljus fylla ditt hem och sätt stämningen för dagen eller för en avslappnande kväll. Nanoleaf Elements har ett brett spektrum av ljus, från kallt till varmt, och levereras med 11 utvalda ljusscener, från en sprakande ”brasa” till känslan av frihet med ”lugnande vattenfall”, så att du kan skapa din egen personliga oas.

Smarta funktioner – circadian lighting, anpassade ljusscener med mera

Koppla ihop Elements med Nanoleaf-appen för tillgång till ett brett utbud av funktioner och olika sätt att ytterligare skräddarsy belysningen i ditt hem. Vakna utvilad på morgonen och förbättra din sömn med funktionen för cirkadisk rytm som synkroniserar belysningens färgtemperatur med dagsljuset. Det finns fler funktioner i appen, såsom “utforska”, där du både kan skapa egna och upptäcka nya scener samt möjlighet att skapa scheman för att automatiskt tända och släcka ljuset. Det finns även en smidig funktion för trådlös dimning och justering av färgtemperatur.

– Vårt mål är att låta våra kunder ta med sig de bästa delarna av naturen inomhus och skapa de lugnande upplevelser alla människor behöver, säger Gimmy Chu, VD och en av grundarna av Nanoleaf. I egenskap av ett teknikföretag som skapar smarta belysningsprodukter är det vårt mål att bryta barriären mellan teknologi och design. De flesta smarta produkter är endast tillverkade med fokus på funktionalitet och inte med tanke på hur väl de passar in i våra hem. Vårt mål är att ändra på det. Eftersom Nanoleaf Elements är skapad för att vara estetiskt tilltalande och samtidigt är smart rent tekniskt är produkten det bästa av två världar.