Nyheter

Ramirent och JM Stugor & Fritid i samarbete

Ramirent och JM Stugor & Fritid inleder samarbete och erbjuder kunderna komplett utbud av verktyg och maskiner – vid montering och byggrelaterade projekt, i hela Sverige.

– Genom det här samarbetsavtalet når vi ut till privatperson som har behov av våra tjänster samt en möjlighet till marknadsexponering av vårt varumärke. Vår förhoppning är att vi ska kunna växa tillsammans inom Business-to-Consumer. Avtalet är skrivet på ett år och med avsikten att förlängas. Vår vision att vi ska vara ett lättillgängligt kundcenter, som det är smidigt att ta sig till och där vi ger snabb och oslagbar serviceupplevelse inom maskinuthyrning. Vi ligger i framkant på många plan och bl.a. så satsar vi på gröna batteridrivna maskiner och på maskiner som drivs med förnybart bränsle, säger Jörgen Folkeson, Sales Industry & Windpower på Ramirent.

Från och med 1 juni 2021 får JM Stugor & Fritids kunder hyra maskiner och verktyg av Ramirent till reducerade priser – allt man kan tänkas behöva för arbetet med grund, montering och övriga hantverksarbeten med sin stuga, istället för att köpa, låna eller kanske arbeta med ett slitet verktyg/maskin som gör arbetet tungt och tråkigt etc.

– Att erbjuda professionella verktyg och maskiner till våra kunder innebär många fördelar, dels så ökar snickarglädjen på ett säkert och kostnadseffektivt sätt med rätt utrustning och dels så minskar behovet av att äga prylar vilket också minskar miljöbördan på vår planet. Enligt en officiell och nyligen gjord undersökning ”Byggrapport 2021”, framtagen av Kantar och SIFO, så planerar hela 57% att ”fixa” sina egna byggrelaterade projekt hemma själva dvs. antalet ”hemmafixare” ökar betydligt, inte enbart beroende på pandemin utan även för ökat intresse, hela 6 av 10 gör det för att försöka spara pengar, har mer tid och större fritidssysselsättning, investeringsvilja, ökad tillgänglighet av byggvaror med mera, säger Joachim Mårtensson, ansvarig på JM Stugor & Fritid.