Nyheter

Structor växer i Dalarna

Structor Projektledning Dalarna AB rekryterar Emmelie Ornell. Emmelie kommer närmast från Falu Energi och Vatten, där hon arbetat som bygg- och projektledare inom anläggning. Med rekryteringen stärker Structor sin kunskap inom anläggningssidan.

Emmelie har sedan 2015 arbetat på Falu Energi och Vatten med teknik och anläggningsprojekt. Hon har tidigare erfarenheter som arbetsledare i byggbranschen och har studerat byggteknik och arbetsledning vid Högskolan Dalarna.

– Det känns otroligt roligt att få möjligheten att arbeta tillsammans med kunniga och erfarna medarbetare på Structor Projektledning Dalarna, där jag hoppas kunna bidra med min erfarenhet och kompetens, kryddat med nyfikenhet och engagemang. Jag ser fram emot att få möta kunder och samarbetspartners för att ta oss an spännande projekt tillsammans, säger Emmelie Ornell.

– Vi ser en ökad efterfrågan av kunskap inom projektledningssidan i regionen. Vi är jätteglada över att Emmelie har valt att komma till oss och bidra med sin kompetens för fler framgångsrika projekt, med fokus på kunden och bra helhetslösningar, säger Mikael Hansson, vd för Structor Projektledning Dalarna AB.