Nyheter

Nytt system för säkra innerväggar: Nail It Safety

Det är en ökande efterfrågan på säkerhetsklassade väggar. Med bakgrund i detta har Norgips utvecklat Nail It Safety – ett nytt system för säkra innerväggar.

Nail It Safety är utvecklat med tanke på slutanvändarens trygghet. Enklare och snabbare montage med spik och säkerhetsnät ger flera fördelar för den som monterar jämfört med traditionellt montage med skruv, inbrottsplåt med överlapp samt gips.

Genom utstansade hål i ryggen på stålprofiler monteras ett säkerhetsnät i väggen. Gipsskivan Ultraboard skarvas oberoende av regelns placering med Bondfiller och spikas effektivt med gasdriven dyckertpistol. Resultatet blir en vägg som är både säker, robust och skruvfast.

Nail it System består av två unika byggsystem, Nail It Safety och Nail It Indoor

Norgips har bedrivit en systematisk produktutveckling för att kunna bidra till en förbättrad arbetsmiljö, reducera miljöpåverkan och effektivisera montaget. Det är med stolthet vi presenterar system som uppfyller både önskemål och krav för framtiden.

– En milstolpe i vår bransch säger Kjersti Støa, produktchef på Norgips.