Nyheter

AddMobile levererar miljonorder till JSB Construction

AddMobile, som är en av Sveriges ledande utvecklare av digitala lösningar för den uppkopplade byggarbetsplatsen, har tecknat avtal med byggföretaget JSB Construction AB

Affären omfattar leverans och utbildning i AddMobiles projekthanteringssystem för omkring 100 användare, till ett värde av nära 2,5 miljoner kronor.

Affären har föregåtts av ett framgångsrikt pilotprojekt, med höga effektiviseringsambitioner inom byggprocesser, på två av JSB Constructions kontor i Karlshamn och Karlskrona. AddMobiles projekthanteringssystem kommer nu att börja användas på samtliga av JSB Constructions fem byggserviceavdelningar runt om i landet.

– Det här är ett viktigt steg på vår digitaliseringsresa. Genom att automatisera och förenkla många arbetsmoment kan vi lägga ännu mer fokus på de områden där vi verkligen skapar kundnytta, säger Jonas Zetterqvist, Chief Digital Officer/digital affärsutvecklare på JSB Construction.

– Det känns otroligt roligt att ett framgångsrikt företag som JSB Construction väljer att investera i vårt projekthanteringsverktyg för att göra smartare affärer och öka digitaliseringen, säger Lars Kandefelt, VD på AddMobile.