Nyheter

Tre nya husmodeller från Myresjöhus

Första veckan i april lanserade Myresjöhus tre nya husmodeller – Kilsten, Skiffer och Sjöbris. Samtliga hus presenteras i industriell stil och ingår i Myresjöhus koncept Free your style.

Free your style heter Myresjöhus nya designkoncept, som innebär att husen erbjuds i flera olika exteriöra stilar. Även invändigt kan man välja en stil som passar ihop med husets utsida, för att skapa en röd tråd i sitt hem. Efter 2020 års succélansering med 8 husmodeller inom konceptet fortsätter nu Myresjöhus succén. Under vecka 15 har tre nya husmodeller lanserats; Kilsten, Skiffer och Sjöbris.

Kilsten

Kilsten är ett nytt gavelställt 1-planshus där det indragna entrépartiet och uteplatsen under tak skapar liv åt den annars enkla fasaden. Huset är yteffektivt och rymmer många funktioner på liten yta. Som tillval kan man välja ett invändigt fönster mellan kök och matplats, som knyter samman dessa ytor.

Arkitekt bakom Kilsten är Frida Andersson.

Sjöbris

Sjöbris är ett klassiskt vinkelhus med en modern och samtida planlösning. Husets vinkelform ger en skyddad uteplats på baksidan. Med sitt kopplade garage kan huset placeras på lite mindre tomter, där en sidobyggnad annars hade varit svår att få plats med. Många ljusinsläpp och möjligheten till ryggåstak ger huset ett ljust, soligt och luftigt intryck.

Arkitekten bakom Sjöbris är Anna Niklasson.

Skiffer

Skiffer är ett nytt hus med förhöjt väggliv som vänder sig till den moderna och nytänkande familjen. Huset har en spännande planlösning där entrévåningen bygger på flödet runt trappan som skapar rum i vinkel. Den raka trappan som är integrerad i rummet ger en modern touch och förbinder entréplanet med den luftiga övervåningen, som har öppet upp i nock.

Arkitekt bakom Skiffer är Frida Andersson.

Mer om Free your style

Free your style är Myresjöhus eget designkoncept som består av både helt nylanserade hus och uppdateringar på några av de mest populära husmodellerna från Myresjöhus. Här återfinns hus som passar många olika stilar och livssituationer, från den enkla enplansvillan för det äldre paret som vill flytta ut till landet, till ett stort tvåplanshus för den växande familjen.

Designkonceptet gör det enklare för kunden att hitta en stil, en utformning och de ytor som matchar sin personlighet. Exteriöra stilar tillsammans med interiöra stilpaket gör det smidigare att sätta en röd tråd genom hela huset.