Nyheter

JM och Cramo tecknar nytt avtal

Bostadsutvecklingsföretaget JM AB tecknar nytt avtal med Cramo AB för ytterligare 3 år med möjlighet till vidare förlängning.

Cramo AB och JM AB, som sedan 21 år tillbaka har ett framgångsrikt samarbete och partnerskap, stärker nu de gemensamma förutsättningarna för nya hållbara affärer.

Avtalet mellan Cramo och JM som löper från 1 april 2021 innebär att Cramo levererar JM en fullständig hyreslösning som kompletteras med Cramos utbud av tjänster inom bland annat bygglogistik, hållbarhet, säkerhet, arbetsmiljö och digitalisering.

Cramos Key Account Manager Jan Eriksson ser avtalet med JM som en stor möjlighet:

– Vi är såklart väldigt glada över att JM gett oss fortsatt förtroende och ser framemot att bygga vår tillväxtresa på nordisk nivå tillsammans. Det känns väldigt inspirerande att vi på Cramo får möjligheten att leverera innovativa lösningar som är hållbara, säkra och effektiva till JM:s arbetsplatser.

Cramo AB:s vd Henrik Norrbom kommenterar affären:

– Cramo och JM har samarbetat framgångsrikt under lång tid – det är en relation två bolag emellan som jag är oerhört glad över att vi får möjligheten att utveckla vidare.