Nyheter

Beijer Byggmaterial satsar på nytt t byggvaruhus

Beijer Byggmaterial fortsätter att expandera och satsar på ett helt nytt modernt byggvaruhus vid Bilcentrum i Kristianstad. Med en modern drive-in, ett brett sortiment med fokus på logistik och tjänster ser Beijer fram emot att serva den ökade efterfrågan från byggproffs i och kring Kristianstad.

Beijer Byggmaterial har under flera år visat en mycket stark tillväxtkurva och genom sin etablering i Kristianstad växer Beijer vidare i östra Skåne. Bygget av den nya moderna anläggningen är i full gång och det nya byggvaruhuset beräknas stå klart för öppning den 6 april 2021.

– Vi har under en längre tid tittat på möjligheten att öppna i Kristianstad och det känns fantastiskt att nu kunna berätta att vi snart öppnar en ny anläggning här. Vi ska bli den självklara samarbetspartnern för proffskunderna i och runt Kristianstad, säger Melker Nilsson, Regionchef för Beijer Byggmaterial.

Det nya byggvaruhuset blir en komplett hämtanläggning med sågmöjligheter. Den totala ytan uppgår till cirka 9 000m2 och inkluderar en drive-in där allt material kommer finnas under tak. En tillhörande logistiklösning för utleveranser kommer också att erbjudas på plats.

Den nya anläggningen är strategiskt bra placerad vid Bilcentrum på Björkhemsvägen 2, nära flera huvudtrafikleder för att kunna erbjuda snabbhet och smidighet för de professionella byggkundernas behov.

– Vi ska vara Kristianstads kundvänligaste byggvaruhus där man enkelt och snabbt ska kunna handla det man behöver, snabbt in och snabbt ut. Vi hoppas också kunna erbjuda självscanning av varor. De flesta av Sveriges största byggentreprenörer handlar i dag av Beijer, vilket gör oss till den ledande partnern mot den professionella byggbranschen. Med den högsta kundnöjdheten på butiksservice ser vi fram emot att möta nuvarande och nya kunder i vår nya butik i Kristianstad och fortsätta ”bygga dom som bygger”, avslutar Melker Nilsson

Nya arbetstillfällen har också skapats i och med det nya byggvaruhuset och rekryteringsprocessen är inne i sitt slutskede. På öppningsdagen den 6 april kommer Beijer att ha ett starkt team redo att driva butiken i Kristianstad framåt.