Nyheter

Tyréns förvärvar

Facebook
LinkedIn
Twitter

Tyréns förvärvar Elteknik i Skellefteå AB och stärker erbjudandet ytterligare inom installation. Satsningen ligger i linje med Tyréns långsiktiga strategi att bli kunskapsmässig marknadsledare med fortsatt tillväxt samt adderar efterfrågade tjänster till erbjudandet i norra Sverige.

– Marknaden för installationstjänster växer snabbt. Elteknik är ett framgångsrikt företag med goda kundrelationer och kompetenta medarbetare som kommer att bli en viktig del i vår satsning i norra Sverige. Tillsammans kan vi erbjuda våra kunder fler innovativa lösningar genom ett nära samarbete mellan våra kompetensområden, säger Andreas Behm Fredin, divisionschef Konstruktion & Installation på Tyréns.

Elteknik grundades 1999 och har spetskompetens inom projektering och besiktning av installationer för kraft, belysning och teletekniska anläggningar. Bolaget har 11 medarbetare, arbetar nationellt men med fokus på norra Sverige och har en bred kundbas inom både offentlig och privat sektor.

– Vi har lärt känna Tyréns genom tidigare samarbeten och vet att vi har mycket gemensamt, inte minst när det gäller fokus på kvalitet och teknisk utveckling. Med Tyréns får vi möjlighet att öka värdet för kunderna på ett sätt som inte är möjligt på egen hand, men också fantastiska utvecklingsmöjligheter för våra medarbetare, säger John Eriksson, en av delägarna i Elteknik.