Nyheter

ByggDialog, förlänger och utökar avtalet med Iver

Ett nytt flerårigt avtal ger Iver fortsatt och utökat förtroende att leverera IT-drifttjänster till ByggDialog. ByggDialog är Sveriges ledande partneringentreprenör med huvudkontor i Karlstad men med projekt över hela landet och regionkontor i Stockholm, Göteborg och Örebro.

ByggDialog, speicaliserade på partnering i byggprojekt, har tecknat ett nytt flerårigt avtal med Iver avseende leverans av IT-drifttjänster.

ByggDialog bygger främst skolor, sjukhus och industrier men även andra offentliga byggnader, lokaler för handel samt bostäder. Ivers tjänsteleverans till ByggDialog omfattar bland annat serverdrift, säkerhets- och kommunikationstjänster.

–  Med Iver har vi hittat en partner som förstår vikten av flexibilitet, kvalitet och närhet i leveransen av tjänster som är med och förändrar byggbranschen, säger Martin Höök, IT-chef på ByggDialog.

– Att vi får förlängt och utöka förtroende från ByggDialog är ett kvitto på att vi är rätt partner och leverantör för ByggDialog även i fortsättningen.  Vårt kunddedikerade team ger oss som leverantör bra förståelse för ByggDialogs verksamhet och därmed också rätt förutsättningar att agera proaktivt. Vi på Iver är förstås mycket glada för det förnyade förtroende och ser fram emot att utveckla leveransen till ByggDialog under en ny avtalsperiod, säger Johan Wilhelmsson, regionchef på Iver.

Foto: ByggDialog