Nyheter

Sundolitt storsatsar – tar helhetsgrepp om allt rörande grunden

”I grund och botten. Allt du behöver!” Ja, så lät det när Sundolitt satte ramarna för den nya paketlösningen Sundolitt Komplett. En lösning som nu lanseras på bred front.

Med lång erfarenhet av grundelement och isolering utökas nu sortimentet med armering, radonskydd och vattenburen golvvärme. Detta gör Sundolitt till en helhetsleverantör i branschen.

Vid bygge av allt från villor, garage och passivhus till industrihallar, flerbostadshus och offentliga byggnader upplevs det ofta tidskrävande att få alla delar på plats från flera olika leverantörer.

Denna problematik har Sundolitt tagit fasta på – för att ytterligare förenkla byggprocessen har Sundolitt Komplett skapats.

Vi ville ta vårt erbjudande ett steg till och bli ett ännu mer självklart val som grundleverantör. Enkelhet och smidighet med entreprenören i fokus har hela tiden varit målet när vi jobbade fram Sundolitt Komplett och responsen såhär långt har varit väldigt positiv, säger Ulf Berg, Försäljningschef på Sundolitt.

Grundpaketen i Sundolitt Komplett är väl genomtänkta lösningar utan att tulla på förstklassig leveranssäkerhet och kvalitet – egenskaper som går hand i hand med ett lyckat projekt.

Tillsammans med den nästan fördubblade produktionskapaciteten, i form av den nya fabriken i Enköping, ser Sundolitt satsningen på Sundolitt Komplett som ett naturligt steg mot än mer kundanpassade lösningar med användaren i fokus.

Bild av William Iven