Nyheter

Nytt samarbete: Byggarnas Partner och HLL Hyreslandslaget

De verkar i samma bransch, är bägge privatägda och entreprenörledda och jobbar med människan och kundrelationer i fokus. Fr.o.m. september 2020 inleder bygghandelsföretaget Byggarnas Partner och maskinuthyrningsföretaget HLL Hyreslandslaget ett samarbete.

– Tillsammans skapar vi nytta och enkelhet för våra kunder, säger Lisa Toresson, vd på HLL Hyreslandslaget. Bägge bolagen har ständigt kunden i fokus och arbetar kontinuerligt med att ta fram tjänster och lösningar som underlättar och förenklar deras vardag. Därför att vi nu stolta över att erbjuda våra kunder samleverans.

Genom att erbjuda sina kunder möjligheten att samlasta byggmaterial och maskiner minskas kundens transportkostnader, vilket ger en bättre projektekonomi och dessutom är bättre för miljön.

– Våra bolag har ungefär samma kunder och är väldigt lika i grunden. Mindre butiker/depåer med ett mera engagerat personligt bemötande och en enkelhet kännetecknar oss båda, säger Stefan Pageryd, vd på Byggarnas Partner.