Nyheter

Ny VD för Grundels

Grundels expanderar och nu nya VD:n Jerker Andersson på plats sedan några veckor tillbaka.

– Mitt namn är Jerker Andersson och kommer ursprungligen från Vimmerby i Småland. Jag bor tillsammans med mina två tonårsbarn i Vallargärdet utanför Karlstad.

– Efter mina studier och min examen som civilingenjör i maskin- och energiteknik så började jag min bana på Sandvik där jag jobbade i 11 år som teknisk säljare, affärsutvecklare, produktchef och försäljningschef för Asien baserad i Singapore. Jag kom till Karlstad 2012 och har sedan jobbat i Hagfors på Uddeholms AB som produktchef och på Swedev AB i Munkfors som Marknadschef och VD.

– Med produkter som ligger i tiden, en växande affär, hög nivå av personligt ansvarstagande och möjligheter till att påbörja en exportsatsning så står Grundels inför en spännande resa. Jag ser verkligen fram emot att lära känna personalen, kunderna, affären och branschen bättre.

Grundels

Grundels erbjuder ägare och förvaltare av fastigheter en helhetslösning när det gäller energi- och bullerisolering av befintliga fönster, för att snabbt och effektivt minska energiförbrukningen och öka komforten.

Med 27 års erfarenhet och över 500 000 st monterade isolerrutor har man en gedigen bakgrund i branschen.