Nyheter

Utökat produktsortiment och nya kunder tack vare licensieringssystem

Med sitt unika licensprogram erbjuder System Schröders tillverkningsföretag möjligheten att utöka sitt produktsortiment i hela Europa med avancerade och CE-certifierade säkerhetsdörrar.

I mer än 40 år har det tyska företaget System Schröders utvecklat moderna stålsäkerhetsdörrar för brand-, rök- och inbrottsskydd samt ljudisolering, som kan användas flexibelt för att uppfylla krävande krav från arkitekter , byggare och planerare.

Dörrarna uppfyller gällande europeiska standarder, vilket ger tillverkare extra säkerhet och möjligheter. För närvarande bygger och distribuerar mer än 40 certifierade och certifierade företag i Europa och Asien uteslutande System Schröders säkerhetsdörrar och utnyttjar därmed möjligheten att erbjuda modernaste stängningar i sin portfölj.

Licensprogram ger fördelar för tillverkarna

Fördelen med licenssystemet för företag som samarbetar med System Schröders är övertygande:

Tack vare det omfattande dörrprogrammet kan de börja tillverka den respektive säkerhetsdörren omedelbart efter att ha köpt en lämplig licens.

Det finns inget behov av att investera tid och budget i forskning, utveckling och testning, eftersom alla dessa steg redan har utförts av System Schröders.

Detta gör att tillverkare kan utöka sitt sortiment på kort tid, att uppfylla individuella krav och få nya kunder över hela Europa.

Som en ytterligare fördel stöder System Schröders alla licensinnehavare med djup kunskap och utvecklar kontinuerligt sina produkter och patent för att uppfylla gällande europeiska standarder, till exempel produktstandarden EN 16034.

Tillverkare som vill lära sig mer om Schroeders licenssystem, besök:

www.system-schroeders.de/lizenz.