Nyheter

Ny kommunikationschef för JYSK Sverige

Daniel Persson blir ny kommunikationschef för JYSK Sverige. Han tillträder den 10 augusti.

Som kommunikationschef för JYSK Sverige kommer Daniel Persson att fortsätta att jobba för att stärka JYSKs varumärke genom att utveckla den interna och externa kommunikationen.

– Vi är väldigt glada att vi har kunnat knyta Daniel till oss. JYSK har alltid varit expansivt och det händer mycket hela tiden. Vi har fantastiska medarbetare som tar initiativ som behöver uppmärksammas och produktkunskap som behöver komma kunderna till gagn. Daniels breda kompetens inom storytelling kommer att bli en stor tillgång för oss, säger Johan Sjödin, VD för JYSK Sverige.

Daniel har närmast drivit en Storytellingbyrå men har också 20 års journalistisk erfarenhet från bland annat Expressen, Sydsvenskan och Sveriges Radio.

– Det ska bli spännande att bli en del av JYSKs långsiktiga kommunikationsarbete och bidra till att utveckla företaget på lång sikt. Sömn och hem är bland det viktigaste som finns och det ska bli stimulerande att föra fram vilken skillnad JYSK gör och kan göra inom dessa båda områden, säger Daniel Persson, ny kommunikationschef på JYSK från 10 augusti.