Nyheter

Prenumerera på Svensk Byggtidning – Just nu 495:- för ett helår

Svensk byggtidning är magasinet som förverkligar bygg- och fastighetsbranschens krav och behov av en regelbunden rapportering om utveckling inom byggbranschen, arkitekturen, produktionstekniker, materialen, renovering, metoderna och människorna ute i verkligheten.

Med en fullödig erfarenhet från branschen och en stark samverkan med dess aktörer, hämtar vår redaktion hem och förmedlar de bästa och mest intressanta nyheterna och de bästa exemplen från aktuella byggprojekt från framgångsrika aktörer i branschen.

Vi deltar även på spännande mässor och seminarium runt om i landet och rapporterar om nyheter i byggbranchen, produktnyheter och nya spännande projekt.

Tidningen utkommer med 6 nr/år.

Prenumerera på Svensk Byggtidning? – Enkelt – skicka mail till benjamin.[email protected] med företag, adress och namn på vem som ska ha en prenumeration – så ordnar vi resten.

Just nu 50%  rabatt – 495:-för ett helår.