Nyheter

Produktnyhet: Värmepump för trånga utrymmen

Panasonics lanserar nya J Generation Monoblock med köldmediumR32 till Aquarea luft/vatten-värmepumpserien. Värmepumpen, som är anpassad för nybyggnationer och lågenergihus, kommer i en kompakt design och lämpar sig särskilt bra för trånga utrymmen.

Panasonics nya J Generation Monobloc kär ett avancerat utomhussystem som erbjuder bostadsprojekt allt från varmvatten, till värme och kyla för golv och element. Med en kapacitet på5–9kilowatt, erbjuder J Generation Monoblock lägre driftkostnad än liknande lösningar.

Enheten kan värma upp vatten till hela 60 grader –även om den vistas i en utomhustemperatur på minus 10 grader. Modellen kan också leverera högre kapacitet (+25%) och bättre nedkylningsförmåga (+30%)än tidigare generationer.

Kompakt och platssparande design

Tack vare värmepumpens smarta design och sin inbyggda hydrobox så tar Aquarea J Generation Monoblock inte upp speciellt mycket plats, vilket gör den till en perfekt lösning för nybyggnationer och renoveringsprojekt.

För att spara ytterligare utrymme kan Aquarea Monoblock kombineras med en Combo-tank som inkluderar en lagringstank med varmvatten.