Nyheter

Nya styrelseledamöter i Fasadgruppen

Gunilla Öhman är född 1959 och civilekonom från Handelshögskolan i Stockholm. Hon har lång erfarenhet från såväl ledande positioner inom kommunikation och IR för bland andra SEB och Riksbanken, samt från styrelseuppdrag i noterade bolag. Hon är idag IR-ansvarig för NCAB samt styrelseledamot i Atvexa.

– Fasadgruppen imponerar med ett starkt entreprenörskap, en smart affärsmodell med fin lönsamhet och en drivkraft att växa. Jag ser fram emot att ta en aktiv roll i styrelsearbetet och bidra till företagets nästa steg på tillväxtresan, kommenterar Gunilla Öhman.

Tomas Georgiadis är född 1976 och civilingenjör i teknisk fysik och elektroteknik från Linköpings Universitet. Han har lång erfarenhet från bygg- och fastighetsbranschen samt av företagsutveckling och av styrelseuppdrag. Tomas är delägare och vice vd i Sterner Stenhus Holding AB och har varit med från start och byggt upp Sterner Stenhus-koncernen.

– Fasadgruppen är ett spännande och expansivt bolag i en bransch som jag har stor erfarenhet av. Min förhoppning är att jag med min erfarenhet ska kunna bidra till Fasadgruppens vision och tillväxtresa på många sätt, kommenterar Tomas Georgiadis.

Per Sjöstrand, styrelseordförande, kommenterar:

Fasadgruppen har en fantastisk styrelse som stöttar Fasadgruppens fortsatta utveckling. Nu bidrar två nya ledamöter till att förstärka Fasadgruppens expansion och att svara mot samhällets behov av hållbara fasader. Våra nya styrelsemedlemmar kommer definitivt att tillföra värde med nya perspektiv och kompetenser.

Fasadgruppens styrelse består förutom Gunilla Öhman och Tomas Georgiadis av Per Sjöstrand (styrelseordförande), Mikael Karlsson, Ulrika Dellby och Thomas Ståhl.