Nyheter

Första spadtaget – View Åre

Tisdagen den 30 juni klockan 13 tas det första spadtaget i det som kallats för Åres mest attraktiva projekt – View.

Den första etappen på 25 lägenheter ska stå färdiga påsken 2021 och nu är det dags för byggstart. Totalt ska 125 lägenheter byggas i området vid den anrika Bräckegården.

– Jag är glad och förväntansfull och ser fram emot att bygget ska komma igång, säger Björn Dählie, en av projektörerna bakom projektet. Trots den rådande pandemin i världen har intresset för View varit stort, det visar än en gång på Åres attraktionskraft. Det är framförallt lägenheternas höga standard och närheten till Sveriges nationalarena som har attraherat kunderna, fortsätter Björn Dählie som själv kommer att vara på plats på tisdag för att ta det allra första spadtaget.