Nyheter

CM-bolagen på Digitala Almedalen 1 juli: Hur kan Construction Management öka konkurrensen i byggbranschen?

Måndagen 29 juni inleds Digitala Almedalen c/o Boinstitutet, som pågår under tre dagar, till och med 1 juli. Eventet arrangeras av Boinstitutet i samarbete med Boklok och Stellar Capacity. Sammanlagt deltar femtio organisationer, däribland CM-bolagen, representerad av ordförande Stefan Dahlgren.

Stockholm, 26 juni 2020 – Temat för CM-bolagens presentation, som direktsänds via denna länk onsdagen 1 juli kl 10.20 – 10.35 är ”Construction Management – ett lönsamt alternativ för ökad konkurrens i byggbranschen”.

Stefan Dahlgren kommer under presentationen bland annat att berätta om hur CM kan öka konkurrensen i byggbranschen genom att öppna upp för mindre aktörer, framgångsrika CM-projekt under åren, samt i vilka situationer och projekt, där CM kan vara ett fördelaktigt alternativ. Seminariets moderator är Caroline Szyber, Rådgivare inom bostads- & byggfrågor och tidigare ordförande i riksdagens civilutskott.

Digitala Almedalen c/o Boinstitutet är tänkt att fungera som en vanlig Almedalsvecka, med skillnaden att seminarierna i år är digitala, på grund av COVID-19. Seminarierna kommer att sändas från en studio under tre dagar, 29-30 juni, samt 1 juli.