Nyheter

Ny i styrelsen hos Krook & Tjäder

Arkitekterna Krook & Tjäder fortsätter utveckla verksamheten och redan i vintras välkomnades Nina Al-Ghussein Norrman, framtidsstrateg på RISE in i Krook & Tjäders styrelse. Med expertis inom framtidsdriven strategi, affärsutveckling och tillväxt tillför och stärker hon bolagets styrelsearbete. Nina tillträdde formellt som styrelseledamot vid Bolagsstämman i juni.

– Det var med glädje jag tackade ja till styrelseuppdraget i Krook & Tjäder, säger Nina Al-Ghussein Norrman, Strategic Foresight Specialist på RISE. Krook & Tjäder är ett mycket välskött bolag med en fantastisk företagskultur, engagemang, driv och stor potential framåt. Mitt bidrag till styrelsen handlar om att göra strategiarbetet mer framtidsdrivet, bland annat med hjälp av förstärkt omvärldsanalys och att hitta affärs- och tillväxtmöjligheter framåt. Arkitektbranschen befinner sig i skärningspunkten mellan en rad centrala omvärldsförändringar och samhällsutmaningar.

– Vi är mycket glada att ha med Nina i Krook & Tjäders styrelse, konstaterar Johan von Wachenfeldt VD på Krook & Tjäder. Rekryteringen av Nina, med expertis och fokus på framtidsdriven strategi, digitalisering och omställning känns mer aktuell idag än någonsin och är en naturlig del i styrelsearbetets utveckling. Förändringar vi länge spanat på har nu blivit verklighet och det är inte morgondagens generation som ska driva igenom den.