Nyheter

Ny verklighet – ny typ av kontor

Många företag behöver sänka sina lokalkostnader. Samtidigt ska kontoren uppfylla de krav som ställs på framtidens arbetsplatser. Det innebär att fastighetsägare måste erbjuda mer flexibla lokaler. Det här ritar i grunden om lokalmarknaden, men med Semrén & Månssons Omtag™ blir det både enklare och billigare att hitta rätt lösningar.

Det har länge talats om att företag vill sänka sina lokalkostnader och hyra färre kvadratmeter, men samtidigt kräver de mer effektiva och hållbara ytor. I och med Covid-19 och lågkonjunkturen har behovet blivit akut. En följd är att fastighetsägare måste förändra sitt erbjudande för att inte bli stående med tomma objekt, vilket skulle drabba dem mycket hårt.

Semrén & Månsson har tagit fram Omtag™, ett koncept för såväl hyresgäster som fastighetsägare.

Enkelt uttryckt är idén att anpassa lokaler på bästa sätt för att passa såväl ekonomiska ramar som affärsbehov. OMTAG erbjuds i tre paket – snabbt, smart och strategiskt – för att hantera såväl akuta förändringar som långsiktiga omvandlingar.

Konceptet är sprunget ur de behov man upptäckt hos kunder, men också utifrån stora, globala trender på den kommersiella hyres- och lokalmarknaden.

Flexibilitet är en sådan trend, vilket kan handla om hur snabbt lokaler kan växa eller krympa. Det efterfrågas också smartare kontrakt, möjlighet att hyra in sig i kontorshotell, hubbar för co-working och än bättre möjligheter att jobba hemifrån.

De här stora frågorna kräver snabba svar och med Omtag™ ger vi relevanta svar.

I byggbranschen är omtag synonymt med att något missats och gör projekt dyrare. I vår tappning är det raka motsatsen. Omtag™ är ett genomtänkt sätt som snabbt löser akuta behov, på ett smart sätt kundanpassar lokaler och strategiskt utvecklar arbetsplatser och fastighetsbestånd.

Läs mer på: www.omtag.net