Nyheter

Colliers rådgivare åt Golvimporten vid uthyrning om 2 600 kvm på Viared, Borås

Colliers har agerat rådgivare då företaget Golvimporten tecknat ett tioårigt hyresavtal avseende 2 600 kvm på Elementgatan 14 på Viared i Borås.

När det stod klart att Golvimporten behövde nya lokaler för sin expansion fick de under försommaren 2020 kontakt med fastighetsbolaget Fastmax som nu anpassar kontor och lagerytor för sin nya hyresgäst Golvimporten. Golvimporten tillträder sina nya lokaler den 1/1 2021.

Golvimporten, som startades redan 1965, erbjuder ett helhetskoncept med ”Säljande golv®”, där de erbjuder en säker, kostnadseffektiv och kvalitativ golventreprenad, inklusive servicetjänster som ger slitstarka, estetiska och tilltalande golv i t ex butiker, bilhallar, flygplatser, resecenter, köpcenter och övrig offentlig miljö.

Pierre Nilsson, huvudägare och styrelseordförande på Golvimporten: ”För Golvimporten innebär förhyrningen att vi kan fortsätta att vidareutveckla våra affärer på ett mer effektivt och gynnsamt sätt. Vi har även här möjligheten att expandera över tid. Vi är mycket nöjda med hur Fastmax har drivit detta projektet tillsammans med oss.”

– I egenskap av en mindre lokal aktör på fastighetsmarknaden i Borås, är vi mycket stolta över att inleda ett samarbete med Golvimporten som vi har tecknat ett hyreskontrakt på tio år med, säger Krister Lundgren som tillsammans med Magnus Bengtsson driver och äger Fastmax.

Rozana Eriksson Yevno, Director Leasing på Colliers:

Denna uthyrning är väldigt rolig då Golvimporten är inne i en stark expansionsfas. Jag är glad att vi hittat de ytor Golvimporten behöver för att fortsätta utveckla sin verksamhet, hos en lokal aktör med ett långsiktigt samarbetstänk.