Nyheter

T-Emballage Bygg arrangerar virtuell Nordbygg-monter

Detta gör man under V24 med fokus på hållbart klimatskal. Eftersom Nordbygg blev inställt under 2020 har T-Emballage Bygg valt att arrangera en digital och virtuell mässvecka för att få prata med sina kunder och visa upp vårt klimatskalskoncept TESHELL®.

Vi är riktigt taggade och ser detta som en naturlig satsning för oss. Vi har generellt satt höga strategiska mål för vår digitala utvecklingsresa framåt. Fler digitala satsningar som kan hjälpa och stötta våra kunder i deras verksamhet är helt klart att vänta från oss, säger Marcus Ahlstedt, VD på T-Emballage Bygg.

Som en del i mässans innehåll släpper man även en betaversion av sitt nyutvecklade 3D-verktyg TESHELL® 3D, som är till för den som vill få bättre grepp om hur ett klimatskal fungerar och vilka biståndsdelar som bör ingå för att det ska hålla över tid.

Verktyget passar ypperligt på klickbar skärm i butik, som stöd under utbildningar eller som en stöttning för arkitekter och konstruktörer i deras dagliga arbete.

Vi tror på att visualisera och förenkla. Något händer med förståelsen när man får interagera med visuella beskrivningar. Vi har redan visat en tidig betaversion av TESHELL® 3D för några kunder och samarbetspartners och mottagande har varit väldigt positivt, tillägger Johan Nyman, Produktchef på T-Emballage Bygg