Nyheter

Nytt samarbete för MyGizmo

Företaget MyGizmo, med deras digitala projektverktyg för hantverkare, ingår nytt samarbete med bransch- och arbetsgivarorganisationen Måleriföretagen i Sverige.

Med ett tydligt syfte – att förenkla administrationen för landets hantverksföretag – föddes MyGizmo för tre år sen. Från att i början mest handla om effektivare tidsredovisning levererar företaget idag ett heltäckande digitalt projektverktyg. Tidigare i våras lanserades 10 nya funktioner och idag innehåller tjänsten allt från orderhantering till planering och projektledning av byggen. Och man har över 600 användare runt om i landet.

– Idag är MyGizmo ett komplett projekthanteringsverktyg och kan fungera som ett nav i företaget för att underlätta för såväl företagsledaren som för de ute på fältet”, säger Therése Thard, vd på MyGizmo.

För att fler nu ska kunna ta del av MyGizmos tjänster inleder de ett samarbete med bransch- och arbetsgivarorganisationen ”Måleriföretagen i Sverige”. Samarbetet kommer innebära att alla måleriföretag anslutna till organisationen kommer få förmånliga villkor att använda tjänsten.

–  Vi är glada och stolta över det här samarbetet. Vi hoppas kunna bidra till att fler måleriföretag nu ska kunna jobba mer effektivt med sin projektuppföljning, säger Therése. 

– Som intresseorganisation är Måleriföretagen i Sverige glada för att MyGizmo utvecklar och satsar på nya och moderna digitala molnsystem som kan öka effektivitet och lönsamhet hos Måleriföretagens medlemmar. Att kunna erbjuda dem MyGizmos projektverktyg extra förmånligt känns mycket bra”, säger Mats Famer som hanterar Måleriföretagens medlemsförmåner.