Nyheter

TopRight Nordic levererar SMART LED™ lysrör till NetOnNet

Ljusteknikföretaget TopRight Nordic får ytterligare uppdrag att leverera SMART LED lysrör till NetOnNets Lagershoppar i Västerås, Malmö och centrallagret i Borås. Ordervärdet är ca 400TSEK. NetOnNet har en option på ytterliggare 5 Lagershoppar till ett värde på ca 1Mkr.

Under 2018 och 2019 har TopRight levererat och konverterat LED-belysning till 20 av NetOnNets 31 Lagershoppar.

– Enkelheten med att behålla befintliga armaturer och endast byta ut Lysröret är ett starkt mervärde. Vi fortsätter att utveckla samarbetet med NetOnNet och att vi nu levererat energismarta LED-lysrör till 20 av deras 31 Lagershoppar visar på ett gott förtroende från NetOnNe”, säger Anders Myrbäck, VD på TopRight Nordic.

Energibesparingen för belysning är cirka 50-90 procent, beroende på jämförelsebelysningens typ och ålder. LED-lysrörens mångfaldiga livslängd jämfört med konventionella lysrör innebär märkbart lägre drift- och underhållskostnader för belysningen. Besparingen betalar installationen på mycket kort tid, vanligtvis under två år.

Installationen beräknas ske under Q2 2020 och ordervärdet för TopRight Nordic ligger på ca 400TSEK med option på ytterligare 5 Lagershoppar till ett värde på ca 1Mkr.