Nyheter

Nytt samarbetsavtal

Ett samarbetsavtal avseende leveranser av bygg- trä- och järnhandelsvaror samt förnödenheter är skrivet mellan Malmqvist & Co. Byggnads AB samt Byggarnas Partner Sverige AB. Avtalet omfattar perioden 2020-05-01 – 2021-12-31.

Malmqvist och Co. Byggnads AB förädlar kommersiella lokaler och fastigheter för kunder som Fabege, GA-fastigheter och LRF. Bolaget är experter på kommersiella fastigheter i Stockholm och erbjuder högkvalitativa tjänster inom total, general och delade entreprenader.

Malmqvist Byggnads präglas precis som Byggarnas Partner av stor entreprenörsanda och en kärlek till staden Stockholm. Malmqvist Byggnads är stolta medlemmar i Svensk Byggindustri. Företaget omsätter 100 miljoner kronor (2019) och har huvudkontor på Sveavägen 159 i centrala Stockholm.

Byggarnas Partner Sverige AB, är ett privatägt bolag som omsätter ca 220 mkr och har ca 45 anställda. Bolaget säljer byggmaterial med tillhörande tjänsteutbud till byggföretag vid fem proffsbrädgårdar i Stockholm – Segeltorp, Tullinge, Sorunda, Vaxholm och Vallentuna. I Segeltorp finns också bolagets logistikcenter och ett servicekontor. Bolagets affärsidé är att med stort personligt engagemang vara Byggarnas Bästa Partner.

Bolaget är delägare och ingår i Woody Bygghandel. Det är Sveriges största frivilliga fackhandelskedja med en gemensam omsättning på ca 5,5 miljarder och ca 100 brädgårdar i hela Sverige som riktar sig främst mot proffskunder. Både kedjan och alla brädgårdar styrs och ägs av lokala entreprenörer.