Nyheter

Ny nordisk direktör hos Dornbracht Nordic

Jonas Davies-Andersen har tillträtt som ny nordisk direktör hos Dornbracht Nordic A/S. Dornbracht Nordic står bakom de tyska kvalitetsprodukterna från premiummärkena Dornbracht och Alape på den nordiska marknaden. Varumärken som är ledande designikoner när det gäller exklusiva blandare och inredning till bad, spa och kök.

Jonas har en solid bakgrund från ledande kommersiella företag inom försäljning och account management, från både detaljhandels- och projektmarknaderna i Norden. Han kommer närmast från Flokk-gruppen, som är marknadsledande i Europa inom design, utveckling och produktion av arbetsplatslösningar och innehar märken såsom HÅG och Offecct. Jonas har också en bakgrund som försäljningschef på Gubi och har tidigare arbetat med tyska kvalitets- och designprodukter under sina tio år i London.

– Jag ser mycket fram emot att bygga vidare på det fantastiska arbete som den tidigare direktören har uppnått i samarbete med ett starkt team hos Dornbracht Nordic. Samtidigt är jag hedrad och ödmjuk inför uppgiften och ser fram emot att stärka vår fortsatta resa. Försäljningsutvecklingen på Dornbracht Nordic har varit mycket stark under 2020 med försäljningsrekord. Därför måste vi fortsätta att tillhandahålla vår framstående och högsta servicenivå till våra kunder såsom detaljhandeln, arkitekter, designers, byggherrar och investerare. Att fortsatt se till att vi levererar unika produkter och designlösningar som vi är kända för kommer oförändrat vara prioritet även i framtiden, säger Jonas Davies Andersen.