Nyheter

RO-gruppen får ny styrelseledamot

Vid stämman 17 april valdes Lars Björklund in som ny ledamot i RO-Gruppens styrelse.

Lars Björklund har en gedigen erfarenhet inom flera områden och mer än 25 års erfarenhet av bygg- och fastighetsbranschen, både internationellt och i Sverige. Han har i huvudsak arbetat i olika ledande befattningar och har bland annat haft roller som VD, Business Unit President och Vice President i Skanska-koncernen. Han har också drivit olika utvecklings- och förändringsprojekt inom bland annat affärsstrategi, ledarskap, etik och hållbarhet. Idag arbetar han som senior partner på Granit Management och med olika styrelseuppdrag och konsultuppdrag i både företag och frivilligorganisationer.

– Det är flera saker som gör att jag vill arbeta med RO-Gruppen. Utmanande målsättningar är en sak som lockar. Det är också ett nytänkande bolag. Och viktigast av allt, ett bolag som förstått att det är medarbetarna som är nyckeln till framgång. Det ska bli otroligt spännande att få vara en del av den fortsatta resan och få bidra till utvecklingen med mina erfarenheter, säger Lars Björklund.

– Nu fortsätter vårt arbete med att utveckla RO-Gruppen. Därför att det väldigt glädjande att Lars valt att ansluta sig till vår styrelse. Med hans breda erfarenhet och långa meritlista samt våra delade värderingar kommer Lars vara en stor tillgång för vår fortsatta tillväxt, och vi ser framemot det kommande arbetet tillsammans, säger Andreas Jaldevik, VD på RO-Gruppen.

I samband med stämman tackade man även av Johan Lassing, som avslutar sitt styrelseuppdrag efter 7 år.

– Johan har varit med på den spännande resa RO-Gruppen gjort de senaste åren. Hans arbete har varit enormt värdefullt och han har med sin kompetens och nytänkande bidragit till att vi är där vi är idag. Vi tackar ödmjukt för att vi fått ta del av det, fortsätter Andreas.