Nyheter

Nytt avtal för Woody Bygghandel

Peab har valt att skriva avtal med Woody Bygghandel som rikstäckande leverantör av byggvaror. Det rikstäckande avtalet löper till och med 31 december 2022.

– Det gör mig glad och stolt att vi än en gång kan visa på styrkan i Woodys affärsmodell med fria handlare som samverkar inom områden där samarbete ger styrka i den tuffa matchen på marknaden, säger Peter Sjödahl, vd på Woody Bygghandel och utvecklar:

– Vår växande rikskundsaffär är ett område som gör Woody ännu mer intressanta hos våra leverantörer och vi märker ett stort intresse från våra leverantörer att samverka i dessa upphandlingar.

– Woodys styrka på de lokala marknaderna med 100 anläggningar över hela landet, ett starkt kundlöfte utifrån proffsbyggarens krav samt de allt viktigare miljö- och hållbarhets-frågorna var starka skäl till valet av Woody som leverantör, kommenterar Håkan Alkmar, kategorichef för bygghandel på Peab.

– Avtalet med Peab visar på vår gemensamma styrka när vi jobbar allihop tillsammans både delägare, leverantörer och vårt Servicekontor, avslutar Peter Sjödahl.