Nyheter

XL-BYGG ÖPPNAR NYTT

XL-BYGG:s etableringsplan för 2020 är i full rullning. Efter nyöppningen av XL-BYGG Mölndal öppnar nu XL-BYGG Finspångs delägare en ny butik i Linköping. Den nya byggvaruhandeln vänder sig främst till proffskunder.

Den nya byggvaruhandeln på 2500 kvadratmeter erbjuder ett traditionellt byggsortiment med fokus på tungt byggmaterial. Man ser en stor potential på orten då den lokala brädgården behövs allt mer.

– Vi ser ett behov av en bygghandel med lokal förankring i Linköping. Vi är en kompakt byggvaruhandel som har möjlighet att rådge och hjälpa kunderna på ett annat sätt än kapitalkedjorna på orten kan, säger Johan Adolfsson, VD på XL-BYGG Linköping och XL-BYGG Finspång.

XL-BYGG Linköping kommer först och främst att rikta sig mot proffskunder, men även den medvetna privatkonsumenten kommer att kunna dra stor nytta utav butikens sortiment och tjänster. Den centralt belägna butiken på Lärlingsgatan 2 tillhandahåller förutom ett brett sortiment och rådgivning för kunder även traditionella tjänster som beräkningshjälp, kapning och utkörning och leverans utav varor.