Nyheter

Structor växer inom bro- och anläggning

Structor Bro och Anläggning Malmö AB rekryterar Karsten Lyby och Thu Do. Karsten och Thu kommer båda närmast från Atkins Sverige AB. Teamet är ett stark tillskott till bolagets specialistkompetens inom bro- och anläggningskonstruktion.
Karsten Lyby har 15 års erfarenhet som konstruktör och uppdragsledare, framförallt inom bro- och anläggningskonstruktioner. Han har bland annat medverkat i projekt som Varbergstunneln, och Station Rosengård som var nominerat till Årets Bygge 2020. Karsten kommer närmast från Atkins Sverige AB och har tidigare varit verksam inom bland annat ELU Konsult AB och MT Højgaard A/S.
– Det som fick mig att ta steget till Structor var att jag vill vara en del av ett mindre partnerägt bolag där kundens bästa, hög teknisk kompetens och kvalitet är i fokus, säger Karsten Lyby.
Thu Do har 5 års erfarenhet inom bro- och anläggning och har omfattande erfarenhet av konstruktionsberäkning för bygghandlingar.
– Jag ser fram emot att bidra till att förverkliga fler bro- och anläggningsprojekt i ett ett mindre bolag där det är nära till beslut, säger Thu Do.
– Vi hälsar Karsten och Thu varmt välkomna till oss och ser fram emot att tillsammans med dem ta oss an flera och mer komplexa bro- och anläggingsprojekt för våra kunder, säger Lars Lindeberg, vd för Structor Bro och Anläggning Malmö AB.